ПРОФЕСИОНАЛНО КУХНЕНСКО ОБОРУДВАНЕ ЗА НУЖДИТЕ НА СПЕЦИАЛНО УЧИЛИЩЕ ЗА УЧЕНИЦИ С УВРЕДЕН СЛУХ „ПРОФ. Д-Р ДЕНЧО ДЕНЕВ“ – ГР. СОФИЯ

На 10.05.2022 година Лайънс клуб „Свети Йоан“, дари професионално кухненско оборудване на Специално училище за ученици с увреден слух „Проф. Д-р Дечо Денев“.

С това успешно завъшихме нашата съвместна благотворителна кауза с Лайънс клуб "Кепитал".

Дарението бе прието от директорката на училището, Г-жа Севдалина Джонгарска.

500 нови дръвчета в горите край с. Владая

500 нови дръвчета в горите край с. Владая

На 24.04.2021г. членовете на Лайънс клуб „Свети Йоан“ участваха в засаждането на 500 дръвчета в горите край с. Владая. Мероприятието беше извършено съвместно с кметството на с. Владая и местното горско стопанство.

Lions Club St. John и Lions Club Sofia Capital , Даряват средства на Средно Специално училище за деца с увреден слух „Проф. Дечо Денев“, гр. София

На 11 декември в зала Royal на столичния хотел „Балкан“ се събра бизнес елитът на страната за благотворителна гала вечер, организирана от  Lions Club St. John и Lions Club Sofia Capital.

На изисканата вечер присъстваха около 300 души – бизнесмени, адвокати, лекари, партньори, приятели и най-вече съмишленици на двата клуба, които от години помагат за реализиране на благородните им каузи.

Президентите на двата клуба – Д-р Явор Владимиров и Анастас Георгиев, лично им благодариха за доверието и подкрепата, без  която трудно се прави благотворителност. Десетки гости се включиха в наддаването и подкрепиха каузата за изграждане на кабинети за придобиване на професионални умения на младежи с увреждания към Средно Специално училище за деца с увреден слух „Проф. Дечо Денев“, гр. София.

Професионална миялна машина за нуждите на Детска градина – гр. Чепеларе

Професионална миялна машина за нуждите на Детска градина – гр. Чепеларе

На 22.08.2020г. бе дарена професионална миялна машина на Детска градина – гр. Чепеларе. Дарението бе прието от директорката на градината - г-жа Катя Калфова.

Дарения за иницативи на ЛК „Св. Йоан“

За контакти

Lions Club Sofia St. John