Lions Club St. John и Lions Club Sofia Capital , Даряват средства на Средно Специално училище за деца с увреден слух „Проф. Дечо Денев“, гр. София

На 11 декември в зала Royal на столичния хотел „Балкан“ се събра бизнес елитът на страната за благотворителна гала вечер, организирана от  Lions Club St. John и Lions Club Sofia Capital.

На изисканата вечер присъстваха около 300 души – бизнесмени, адвокати, лекари, партньори, приятели и най-вече съмишленици на двата клуба, които от години помагат за реализиране на благородните им каузи.

Президентите на двата клуба – Д-р Явор Владимиров и Анастас Георгиев, лично им благодариха за доверието и подкрепата, без  която трудно се прави благотворителност. Десетки гости се включиха в наддаването и подкрепиха каузата за изграждане на кабинети за придобиване на професионални умения на младежи с увреждания към Средно Специално училище за деца с увреден слух „Проф. Дечо Денев“, гр. София.

Професионална миялна машина за нуждите на Детска градина – гр. Чепеларе

Професионална миялна машина за нуждите на Детска градина – гр. Чепеларе

На 22.08.2020г. бе дарена професионална миялна машина на Детска градина – гр. Чепеларе. Дарението бе прието от директорката на градината - г-жа Катя Калфова.

500 нови дръвчета в горите край с. Владая

500 нови дръвчета в горите край с. Владая

На 24.04.2021г. членовете на Лайънс клуб „Свети Йоан“ участваха в засаждането на 500 дръвчета в горите край с. Владая. Мероприятието беше извършено съвместно с кметството на с. Владая и местното горско стопанство.

Детски народни носии за децата от фолклорен ансамбъл „Драгалевски огън“

Детски народни носии за децата от фолклорен ансамбъл „Драгалевски огън“

През февруари 2020г. Лайънс клуб „Свети Йоан“ дари детски народни носии за децата от фолклорен ансамбъл „Драгалевски огън“.

Дарения за иницативи на ЛК „Св. Йоан“

За контакти

Lions Club Sofia St. John